top of page

Met betrekking tot

META CARES bouwt een reputatie op als een van de beste zorgprofessionals in de regio. Ons hooggekwalificeerde team streeft naar uitmuntendheid en stelt alles in het werk om u de beste zorg en behandeling te bieden. 

Bij META CARES zetten we ons in om de beste zorg te bieden in een zorgzame, zorgzame en empathische geest. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben onze gezondheidsdiensten de reputatie verdiend een van de beste centra in de regio en zelfs daarbuiten te zijn.

Sinds ons begin hebben we dit principe toegepast: patiënten komen eerst, verzekeringskwesties komen later. Wat de reden van uw bezoek ook is, u krijgt uitgebreide zorg van hoge kwaliteit. Ontdek ons en laat ons voor u zorgen.

Doctor High Five

Onze meest gekoesterde waarden zijn respect, toewijding, opleiding, autonomie, dienstbaarheid en ontwikkeling. We behandelen elke patiënt met het grootste respect, omdat we willen dat ze zich op hun gemak voelen en dat al hun vragen beantwoord worden. Meta Cares is een maatstaf in de gezondheidszorg.

inf1_edited_edited.jpg

Onze waarden

Ons doel

Met een team van professionele experts die hooggekwalificeerd zijn om aan alle behoeften van onze patiënten te voldoen, gaat Meta Cares een stap verder en zorgt ervoor dat elke patiënt tevreden is. De gezondheid en het comfort van onze patiënten staan bij ons voorop en we doen er alles aan om aan ieders behoeften te voldoen. Meta Cares overtreft de verwachtingen van de patiënt door bij elke stap ondersteuning en begeleiding te bieden.

Thérapeute souriant

META CARES est un groupement d'infirmiers expérimentés qui offre des soins de qualité à domicile. Composé de professionnels de la santé qualifiés, notre équipe de soins à domicile offre des services personnalisés et adaptés aux besoins de chaque patient. Nous sommes engagés à fournir des soins de qualité supérieure et à assurer le bien-être de nos patients. Nous offrons tout type soin infirmier à domicile et un accompagnement des personnes atteintes de maladies chroniques. Contactez-nous pour plus d'informations sur nos services de soins à domicile et pour planifier une consultation avec l'un de nos professionnels de la santé expérimentés.

                                                    META CARES, les soins à domicile comme vous les définissez.

bottom of page