top of page

Wij zorgen voor de relay 

Ben jij zelfstandig verpleegkundige en heb je een eigen ronde? Dan bent u zeker al geconfronteerd met deze gênante situatie waar u zich bevindtu kunt uw patiënten niet bezoeken voor behandeling.

We bieden u nu een oplossing op maat om dit probleem te verhelpen. 

Of je nu vrij moet nemen, een weekendje weg moet met je dierbaren, er een paar weken tussenuit moet op vakantie, of ziek bent (want ja, zelfs zorgprofessionals zoals jij hebben vaak zorg nodig).

Onthoud dat de beste manier om voor anderen te zorgen, is om eerst voor jezelf te zorgen.

inf3.jpg
inf4.jpg

Professionaliteit

Onze professionaliteit volgt ons zelfs in onze vervangende missies. Wij passen ons aan en respecteren elk van uw patiënten in hun eigenheid. We respecteren de ethische normen van ons beroep, we nemen verantwoordelijkheid voor onze acties en we behouden een positieve houding in communicatie

transparence

Transparantie

We vervullen onze missies met volledige duidelijkheid en transparantie.

We communiceren duidelijk, eerlijk en open om een omgeving van vertrouwen en integriteit te creëren. U ontvangt een gedetailleerd verslag van onze activiteiten met uw patiënten. Zo weet u precies wat er is gedaan, hoe en waar u uw werkzaamheden kunt hervatten.

Privacy 

Gebonden aan het beroepsgeheim, zorgen wij ervoor dat de gegevens van uw patiënten vertrouwelijk blijven. We delen alleen wat strikt noodzakelijk is met de verantwoordelijke verpleegkundige van uw patiënten.

confidentialité, secret professionnel

Vertrouwen

Omdat vertrouwen de basis is van elke relatie, maken we er een erezaak van en bieden we alle nodige garanties om een hoog niveau van vertrouwen met onze medewerkers op te bouwen en te behouden. 

confiance
bottom of page